Podjetje izvaja brizganje izdelkov iz plastičnih mas po naročilu stranke. Brizganje se izvaja na sodobnih strojih za brizganje plastike od 20 pa vse do 500 ton zapiralne sile. V dosedanjem času smo že izdelali preko 250 različnih vrst izdelkov večjih in manjših serij. Prav tako v proizvodnji uporabljamo vse vrste plastičnih materialov, ki se uporabljajo v sodobni proizvodnji serijskih izdelkov (PP, PE, ABS, PA, PA6, PA66, POM, PMMA, SAN, PC, PC/ABS, z uporabo vseh možnih barvil - masterbatchov, dodatkov za UV obstojnost, negorljivost, trdnosti, fleksibilnost - gumi delci, itd...) 


Podjetje, ki povprašuje po brizganju izdelkov, priskrbi že obstoječe lastno orodje ali pa se odloči za zasnovanje in izdelavo novega izdelka, pri čemer mi izdelamo zasnovo proizvodnje izdelka, priskrbimo vse potrebne informacije, poiščemo kooperanta za izdelavo orodij in izdelamo cenovno ponudbo. V skladu z proizvodno dokumentacijo se nato določi serijsko brizganje izdelkov želene količine, rokov odvzema in spremne dokumentacije vodenja kakovosti.
Primer celotne zasnove izdelka Kopalniško držalo za invalidne osebe, za podjetje iz Velike Britanije.

Po željenih zahtevah stranke smo izdelali poleg osnovne konstrukcije tudi analizo vzdržljivosti samega ročaja za doseganje max. obremenitve 150kg. Debelino in obliko stene izdelka smo nato na kritičnih točah prilagodili v skladu za doseganje zahtevane obremenitve, na drugih točkah pa optimizirali v meri doseganja cenovno optimalne proizvodnje (nižja teža izdelka in tako manjša poraba materiala).  


Analiza vzdržljivosti
Prilagoditve oblike izdelka
3D prototip
Orodje za brizganje
Zadnji vzorec pred serijsko proizvodnjo